Ηλιακοί θερμοσίφωνες AST

Ηλιακοί θερμοσίφωνες  νέας τεχνολογίας.

Περιγραφή

Το Diresol είναι ένα μοναδικό ηλιακό σύστημα θέρμανσης νερού που συνδυάζει τον συλλέκτη και τη δεξαμενή σε μια ενιαία μονάδα. Αυτός ο σχεδιασμός επιτυγχάνει την υψηλότερη απόδοση χώρου σε σύγκριση με άλλους ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς ηλιακούς θερμοσίφωνες, η Diresol δεν διαθέτει πλάκα απορροφητή & η δεξαμενή νερού. Αντίθετα, οι σωλήνες του συλλέκτη σχηματίζουν τη δεξαμενή νερού, επιτρέποντας την άμεση έκθεση του νερού στην ηλιακή ακτινοβολία. Αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει την άμεση μετάδοση θερμότητας μέσω ενός ανοιχτού βρόχου σωλήνων, με αποτέλεσμα την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και τον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο για την παραγωγή ζεστού νερού.

Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του σχεδιασμού είναι ότι δεν απαιτεί κύκλωμα κυκλοφορίας ή εναλλάκτη θερμότητας, γεγονός που μειώνει την πολυπλοκότητα του συστήματος και το καθιστά πιο αξιόπιστο. Το νερό εισάγεται στο σύστημα μέσω της εισόδου κρύου νερού και θερμαίνεται απευθείας στη δεξαμενή συλλέκτη. Στη συνέχεια, το ζεστό νερό διοχετεύεται στην έξοδο ζεστού νερού για χρήση.

Η απλότητα του σχεδιασμού του Diresol το καθιστά αποτελεσματικό και αποδοτικό ηλιακό θερμοσίφωνα. Είναι ιδανικό για μικρά νοικοκυριά ή τοποθεσίες με περιορισμένο χώρο εγκατάστασης. Επιπλέον, είναι φιλικό προς το περιβάλλον καθώς χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια ως κύρια πηγή ενέργειας, η οποία μειώνει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και μειώνει το ενεργειακό κόστος. Η ηλεκτρική αντίσταση του Diresol είναι 2kw.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ - DIRESOL

Δωρεάν ζεστό νερό με ηλιακό AST

Ηλιακοί θερμοσίφωνες

 

  •  δεν χρειάζεται συντήρηση
  •  ηλιακοί θερμοσίφωνες 150lt-200lt
  •  σύνδεση με ρεύμα. Ηλιακοί θερμοσίφωνες (διπλής ενέργειας) και σύνδεση με καλοριφέρ (τριπλής ενέργειας)

Εντυπο προϊόντος

 

Ηλιακοί θερμοσίφωνες, Ελληνικό έντυπο Ηλιακοί θερμοσίφωνες,  έντυπο στα Ιταλικά

 
 

Πλεονεκτήματα

  1. Υψηλή απόδοση: Το Diresol λειτουργεί χωρίς κύκλωμα κυκλοφορίας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει απώλεια θερμότητας ή πτώση πίεσης, με αποτέλεσμα υψηλή απόδοση. Το νερό θερμαίνεται απευθείας στο συλλέκτη-δεξαμενή, γεγονός που εξαλείφει την ανάγκη για εναλλάκτη θερμότητας, με αποτέλεσμα μια πιο αποτελεσματική διαδικασία θέρμανσης.
  2. Οικονομία χώρου: Το Diresol έχει εξαιρετικά μικρό αποτύπωμα, καθιστώντας το ιδανικό για νοικοκυριά ή τοποθεσίες με περιορισμένο χώρο εγκατάστασης. Δεδομένου ότι η δεξαμενή και ο συλλέκτης συνδυάζονται σε μια ενιαία μονάδα, επιτυγχάνει την υψηλότερη απόδοση χώρου σε σύγκριση με άλλα παρόμοια προϊόντα.
  3. Εύκολη εγκατάσταση: Η συμπαγής μορφή του Diresol καθιστά εύκολη την εγκατάσταση και μπορεί να τοποθετηθεί στην οροφή ή σε τοίχο, ανάλογα με τις απαιτήσεις.
  4. Ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης: Το Diresol έχει σχεδιαστεί για χαμηλή συντήρηση και δεν απαιτεί την προσθήκη ή αντικατάσταση αντιψυκτικού υγρού, γεγονός που μειώνει το κόστος συντήρησης.
  5. Επεκτάσιμη εγκατάσταση: Η εγκατάσταση του Diresol μπορεί να επεκταθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις, καθιστώντας εύκολη την κλιμάκωση του συστήματος ανάλογα με τις ανάγκες.
  6. Αντιπαγετική προστασία: Το Diresol διαθέτει ηλεκτρικό εφεδρικό 200 W, το οποίο παρέχει αντιπαγετική προστασία σε θερμοκρασίες κοντά στο πάγωμα. Αυτό διασφαλίζει ότι το σύστημα συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και σε κρύες καιρικές συνθήκες.


η οποία πρέπει να τίθεται σε λειτουργία όταν η εξωτερική θερμοκρασία πλησιάζει το 0oC.

Χωρητικότητα Diresol

Τα ηλιακά θερμοσίφωνα Diresol βγαίνουν σε χωρητικότητες 150λτ και 200λτ